Over ons

Welkom bij MKB Garant!
Uw adviseur voor gas- en elektriciteit voor de zakelijke markt.

Wie zijn wij

MKBgarant is er van overtuigd dat ZZP’ers en MKB’ers op hele eenvoudige wijze flink kunnen besparen op hun vaste lasten. Daarom helpt MKBgarant bedrijven op een hele makkelijke manier met het vergelijken van producten, tarieven en service van leveranciers van energie.

Wat wij doen

Wij helpen mkb’ers en zzp’ers voor een belangrijk deel van hun vaste lasten maximaal voordeel te realiseren op het gebied van product, prijs en service. Daarnaast verzorgen we een geruisloze overstap naar nieuwe leveranciers. Onze doelstelling is om bedrijven de gemoedsrust te geven dat ze voor hun vaste lasten de best mogelijke keus gemaakt hebben.

Hoe we het doen

MKBgarant werkt met een beperkt aantal leveranciers. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van heel veel aanbieders niet in jouw voordeel zal zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen, mét daarbij een betrouwbare manier van werken en goede klantenservice.

Overstappen in 4 eenvoudige stappen!

Stap 1
Postcode Check
Wij checken uw postcode om te zien bij welke leverancier u zit.
Stap 2
Bekijk en vergelijk
We zoeken de energiemaatschappij die natuurlijk voordelig is maar ook bij u past!
Stap 3
De energieleverancier kiezen
We kijken naar klant tevredenheid, prijs en kwaliteit.
Stap 4
Wij regelen alles voor u
U hoeft niks te doen wij nemen uw zorgen uit handen. Wij bellen u ook wanneer uw energiecontract bijna afloopt zodat u nooit teveel betaald.